Simon & Yvette zijn getrouwd

De uitvoering
De Trouwdag

 

Het gemeentehuis in Woudenberg

 

 

 

 

 

 

14-04-05 hebben we een kijkje genomen in de trouwzaal. Het is een erg mooie zaal met genoeg ruimte voor de hoofdpersonen: de ouders van het bijna nieuwe echtpaar en de getuigen. Zij zitten om de ambtenaar heen. Voor de andere gasten is er achteraan genoeg plaats. Totaal kunnen er wel 80 personen meegenieten van de plechtigheid.

terug naar boven

 

De kerk

De kerk is rond 1828 gebouwd. Het orgel stamt uit 1871, is met de handgemaakt en staat zelfs op de monumenten lijst.
Naast kerkdiensten wordt de kerk ook gebruikt voor concerten, lezingen en gemeente bijeenkomsten.

Kerkblad

In het Leusder Kerkblad van 8 april 2006 is ons huwelijk aangekondigd:

terug naar boven

 

De Feestlocatie

Tijdens onze zoektocht naar een leuke feestlocatie hebben we veel zalen gezien. Dankzij een collega kwam 'De Witte Holevoet' ook in beeld.

We waren meteen verliefd, een bekend gevoel :).

De mooie entourage, het vriendelijke personeel en vooral het proefdiner hebben er toe bijgedragen dat we voor deze locatie gekozen hebben.

Er zijn verschillende ruimtes , waardoor voor iedereen wel een plek is. Een ruimte waar de band komt te staan, met dansvloer. Een zaal die wat verder van de band verwijderd is, zodat er ook gepraat kan worden. En een verwarmd buitenterras met Engelse tuin voor de buitenmens.

"Waar zich eens de historische stalhouderij en herberg 'Den Holenvoet' bevond, vindt u nu het stijlvolle restaurant-hotel 'De Witte Holevoet'. 'Herberg Den Holenvoet' stamt al uit 1880 en vormde het begin- en eindpunt van de 'Openbaren Diligence-dienst tot vervoer van personen' naar Utrecht. De oorsprong van de naam 'Holenvoet' is afkomstig uit het feit dat de toenmalige landschapsgrenzen de vorm hadden van een klomp, in die tijd een holen voet = een houten voet, geheten." - aldus de folder van 'De Witte Holenvoet'.

terug naar boven