Simon & Yvette zijn getrouwd

De uitvoering
De Trouwdag

 

De bruidstaart

Yvette heeft al een favoriet namelijk deze:

Veel kleur en de bloemen zijn erg origineel.

Maar helaas is niet iedereen het eens met deze keuze, zoals o.a. de toekomstige bruidegom, de moeder van de bruid en waarschijnlijk de rest van de gasten :)

Andere taarten die (nog) niet goedgekeurd zijn, zijn:

12-02-06
We zijn eruit!
Een goede start voor het huwelijk, namelijk met een compromis. Een beetje van Simon, een beetje van Yvette en een beetje van bakker Mercuur. Er waren nog twijfels na een proefsessie, maar die zijn al snel weggenomen. De taart was niet op kamertemperatuur gegeten, waardoor de vulling net roomboter leek. Na een tweede poging was de vulling al 200% lekkerder (met dank aan de uitleg van de bakker). We laten de taart hier natuurlijk niet zien, want er moet toch iets verrassends overblijven.

 

De band

Alhoewel de site een tijdje stil gelegen heeft, zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen. Zo is de band nu ook bekend. Via Internet hebben we een aantal bandjes gevonden en demo's gehoord. Frans Bauer en Jim hebben we maar overgeslagen, want die vielen buiten ons budget (en gehoorgrens). Voor "slechts" 6000 euro kon je ze een half uur inhuren ...

Na lang zoeken en wat tips van o.a. de Holevoet, kwamen we uit bij "You name it!" . Een zespersoonsband met een groot repertoire.

 

De trouwkaart

Dat het leven bestaat uit het maken van keuzes is ons inmiddels bekend. Wat een mogelijkheden! We hebben zeker tien boeken vol met trouwkaarten bekeken. Een aantal daarvan gingen gevaarlijk onder de snelbinders van de fiets mee naar huis, maar we zagen in dat dit niet de manier was. We zijn de winkels langs gegaan en hebben alle mogelijkheden bekeken.

 

Uiteindelijk hebben we via internet een bedrijf gevonden dat de kaarten maakt die wij leuk vinden. De tekst is in de maak en dan worden de kaarten gedrukt.

 

Het haar van Yvette

De eerste reactie was: “Dat moet rood, roder, roodst!” Dus 31 maart (op mijn vrije donderdag) maar eens naar de kapper gestapt. Even kort uitgelegd dat ik wat wil gaan proberen en voor ik het wist was mijn haar weer 15 cm korter. De kleur was snel uitgezocht, namelijk rood haha. Diep rood dan.

Daardoor heen zijn oranje/koperen plukken gezet, zodat het geheel wat speels wordt. Omdat krullen mij wel wat leek, zijn er meteen twee hoe-heet-dat-ook-al-weer- krulspeldensets tevoorschijn gehaald. Ondertussen had iedereen in de kapsalon al gegeten en zat ik nog onder de droogkap (ik was om 11 uur aan de beurt en ik ging om 15:00 uur weg!). De kapster vond het zo leuk dat ik langs kwam om wat dingen uit te proberen, dat ze meteen ook een make-up metamorfose voorstelde (gratuit).

Toen ik buiten stond had ik krullen, diep rood haar en make-up op. Voor de mensen die mij niet kennen… dit is heel uniek.

Thuis herkende mijn buurmeisje mij niet eens en Simons mond viel open toen hij binnen kwam lopen :-) (doel bereikt, volgens mij moet dit het maar worden).

Toen later de buurvrouw nog aanbelde, keek ze naar de grond en deed meteen haar verhaal. Toen ze op keek was ze even uit het veld geslagen.. huhn?

De reacties op het werk waren ook erg leuk. Volgens mij moet ik dit vaker doen!

De aftelslinger

Dat de collega's van Yvette zich ook voorbereiden op het grote feest is te zien aan de volgende foto's:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze hebben een aftelslinger gemaakt en deze naast mijn bureau gehangen. Iedere dag mag er een hartje vanaf.

 

 

 

Kaarten

We hebben ook al een aantal kaarten gekregen (waarvan al twee dezelfde :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De bloemen hebben we op 17-02-06 van Ordina gekregen.

 

 

 

 

terug naar boven