Simon & Yvette zijn getrouwd

De uitvoering
De Trouwdag

Vrijgezellenfeest Yvette

Yvette heeft het geluk dat er meerdere feesten georganiseerd zijn. Eerst een weekend naar een chique hotel en beautysalon met Leonie.

Op 25 maart werd ze overvallen door Leonie om ontvoerd te worden naar de nacht van de poëzie in Utrecht.

En zaterdag 15 april was het volgende feest. Yvet is wederom ontvoerd en dit keer naar de efteling, om aansluitend daarop heel chique te dineren in Tilburg!

Vrijgezellenfeest Simon

In het laatste weekend voor het trouwen, toen ik (Simon) het eigenlijk niet meer verwachtte, stonden ze ineens voor de deur, Dave, Edwin, John, Arie en Waldemar. Wat een verrassing ! Ook een verrassing was, dat ik andere kleren aan moest doen (die vuil mochten worden) en moest kiezen tussen een opblaasbed en een opblaaskrokodil. huh ? wat zullen we nou krijgen! Ik voelde al nattigheid en vroeg of het soms iets met de singel voor het huis te maken had. "Dat zie je zo wel.. ". Wat bleek, ze hadden 6 badeendjes in de singel gegooid en ik moest ze eruit gaan vissen. Zie hieronder het resultaat :)

Daarna vertrokken we richting ... iets te vaak werd gehint naar Duitsland, dus daar gingen in ieder geval niet heen (al twijfelde ik soms wel even). Ik had echter geen idee waar dan wel heen. Onderweg moest nog even getankt worden. Ja niet dus! Daar mocht ik een tweede opdracht uitvoeren: minimaal 2 x tanken en van 2 auto's de ramen wassen. Met natuurlijk een bijpassend T-shirt aan waarop stond "BIJNA GETROUWD! Kan ik nog terug? Ben ik er wel klaar voor? Vandaag ben ik nog even een klein kind!". De auto van Arie telde niet mee, maar dat werd mij natuurlijk pas doodleuk verteld nadat ik zijn ramen had gewassen :)

Toen ik mijn opdrachten had volbracht (en zelfs 1 euro had verdiend met het ramen wassen:) reden we door naar.. Baarlo. Ik had pas door wat we gingen doen toen we vrijwel voor de deur stonden van een buggy-verhuur !! Met z'n allen zijn we door de bossen over zowel verharde als onverharde wegen gaan crossen (max 70.7km/u gereden met die dingen!) en uiteindelijk op een speciaal aangelegd parcour midden in een bos, waar wat behendigheid bij kwam kijken omdat de boompjes toch wel erg dicht bij elkaar stonden. Aan het eind van het parcour een lekkere diepe plas met water waar niemand het droog gehouden heeft. Aan het eind van de rit zat iedereen dan ook volledig onder de modder. Gelukkig hadden we overalls aan :) Tussendoor zijn we nog gaan boogschieten, wat ook een leuke ervaring is. Maar het buggy-rijden was verreweg het leukste. Na terugkomst hebben we nog heerlijk gebarbequed en nagepraat. Ik heb echt een waanzinnig leuke dag gehad!

terug naar boven