Simon & Yvette gaan verbouwen

Juni 2004

Zoals je gezien hebt onder het kopje 'Uitbouw' heeft de tuin flink te lijden gehad. Zeg maar gerust dat er geen tuin meer over was.

Het heeft even geduurd, maar met wat hulp van vrienden en buren is het erg mooi geworden.

Na twee keer rijden hadden we het juiste onderstel voor het tuinhuisje (we hadden een te kleine basis meegekregen). Een buurman heeft geholpen om het geheel waterpas te krijgen en binnen een dag stond het huisje.

En dan denk je dat je er bent. Tijdens het plaatsen van de uitbouw hadden we een kabel laten leggen door de tuin om ook stroom te hebben in het tuinhuisje.

Maar niets bleek minder waar. Er lag een kabel en tot zover was de opdracht goed uitgevoerd. Alleen daar bleef het bij. Uiteindelijk hebben we een gat moeten graven tot onder de uitbouw om er daar achter te komen dat er een losse kabel lag. Met wat moeite is het gelukt om de kabel in de kruipruimte onder het huis te krijgen en kort daarop hadden we electriciteit in de tuin.

En toen was er licht:

De laatste voorbereidingen voordat we het terras kunnen leggen. Voor de berg zand op de foto rechts, zijn we een keer of 4 naar de vuilstort gereden om het daar te storten.

De stenen werden 's morgens heel vroeg bezorgd. Tot grote vreugde van de buurtkinderen heeft het er nog ongeveer een week gestaan, voordat we ermee aan de slag gingen.

Met wat hulp (van Simon) werd het terras voor een groot deel in één weekend gelegd. Natuurlijk had Yvette weer veel moeilijke wensen, maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het resultaat.

terug naar boven