Simon & Yvette gaan verbouwen

1 Augustus 2002

Officieel woonde Yvette in 2001 al bij Simon in 's Gravendeel.

Het was een leuke flat met 4 kamers: een woonkamer, een computerkamer, een kamer voor Snuf en de slaapkamer.

Omdat het einde van de studie van Yvette in zicht kwam, zijn we op zoek gegaan naar een huis dat centraal in Nederland ligt. Na lang zoeken kwamen we uit in Leusden. Een dorp dat goed te bereiken is en dicht bij een aantal grote steden ligt (handig voor de shopahollics).

De achterkant van het huis. In de advertentie stond dat er veel licht en ventilatie in het schuurtje was. Wel erg letterlijk :).

Rood was wel de lievelingskleur.

De twee grote kamers boven. Duidelijk van twee puberende meiden.

Op 1 augustus hebben we getekend en zijn we hier gaan wonen. Simon had een maand vrij genomen en Yvette was net klaar met de studie, dus had ze erg veel tijd over.

We hebben de tijd echt nodig gehad om de boel op te knappen. Zo is de vloer een verhaal opzich.

De vloer moest opnieuw geschuurd worden en op het laatste moment (net voor we de spullen over zouden zetten) hadden we iemand gevonden die dit voor ons kon doen. Dat we een half jaar later een hele nieuwe vloer zouden laten leggen is weer een ander verhaal :).

Ook de kamers boven werden volgens een grondige methode aangepakt. Het tapijt en de structuurlaag op de muur zijn er met een krabber afgehaald.

Van het eindresultaat hebben we eigenlijk geen foto's gemaakt (stom, stom), maar bij de andere kopjes (vloer, tuin, etc) wordt wel het een en ander duidelijk.

 

terug naar boven